Mercedes-Benz 300 Oldtimer: remmen blokeeren

Bouwjaar: 1980, Brandstof: Diesel, Motorcode: 300 sd 5 cil

hallo

wie heeft de oplossing ik had de remblokjes voor vernieuwd,
kort daarna heb ik last van blokeerende remmen. rempedaal word hard
wacht een een half uur en de druk valt weg en ik kan meteen weer rijden.
ik ben radeloos.

oumaima01

Geplaatst door oumaima01 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300 Oldtimer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

defect rembekrachtiger.....

paul,

Petje57 (0) PRO, 17 jaar geleden

Verstopte remslangen .......?? Deze lossen van binnen nog wel eens op door ouderdom. Ik zou me voor kunnen stellen dat door het terugdrukken van de zuigers er brokken zijn losgekomen die nu de verstopping veroorzaken......Het is maar 'n idee.

Gr.

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Wat petje oppert al verscheiden keren meegemaakt, altijd met oldtimers. Kunnen op een of andere manier minder goed over de huidige remvloeistof. Vaak snappen de eigenaren er niets van, het levert namelijk vreemde test waardes op. Het ene moment remt het voorbeeldig en even later staan de wielen als een huis zo vast. Of juist dat de remmen helemaal niets meer doen, dan trap je de vloeistof er niet eens doorheen. Je ziet het gauw genoeg door de ontluchtings nippel los te draaien en te remmen. Als het eruit spuit dan is het oke. Ook als de rem vast staat kun je de nippel open draaien. Het wiel moet dan weer willen draaien.

Sytze

garageburgwal (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb het vandaag nog gehad... iemand had de heldere ingeving gehad om olie bij te vullen in het remvloeistofreservoir. Rubbers waren 2x zo groot geworden... precies dezelfde klacht...

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=garageburgwal]Heb het vandaag nog gehad... iemand had de heldere ingeving gehad om olie bij te vullen in het remvloeistofreservoir. Rubbers waren 2x zo groot geworden... precies dezelfde klacht...[/quote]
wordt wat afgekloot......... ;)

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

En weet je wat het ergste nog is?! Wij zoeken ons het apelazerus om de oorzaak te vinden en dan hou je geen rekening met zoiets.....helemaal als ze de fout hersteld hebben en wel remvloeistof erin hebben. Kom er dan nog maar es achter!

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 Oldtimer of stel zelf een nieuwe vraag.