Mercedes-Benz 0: Resetten airbagmodule

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 cdi

Ik heb een ongeluk gehad met mijn W211 uit 12-2002. Nu heb ik tweedehands airbags gevonden voor de stoelairbag en dakairbag want meer is er niet afgegaan. Nu weet ik niet of ik de airbagmodule kan resetten of niet. Ik hoor hier ook veel tegenstrijdige informatie nover gekregen. Kan iemand mij adviseren wat te doen?

Alvast bedankt!

W211

Geplaatst door W211 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

maurice7543 (0), 17 jaar geleden

module moet je altijd vervangen

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

je gordels zijn ook afgegaan als de airbags eruit zijn geklapt wees heel voorzichtig hiermee als je verkeerde module gebruikt klappen je airbags er weer uit maar dan spontaan zou even bij dealer in de buurt informeren want dit is geen simpel wisseltruukje bovendien moet het systeem ook reset worden na vervangen want controle lamp blijft zo branden en werkt je systeem niet meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.