Mercedes-Benz 0: verlichting

Bouwjaar: 2006

betreft rechter dimlicht, bij het vervangen van de gloeilamp wil deze niet meer branden. zekering gecontroleerd is goed, heb zolang een nooddraad van het linkerdimlicht getrokken om toch licht te hebben, waardoor de orginele draad los hangd, bij het openen van portier klinkt het waarschuwingssignaal terwijl de lichten niet branden, bevestig ik de orginele draad dan weerklinkt het waarschuwingsignaal niet maar de lamp brandt niet.
Wie weet raad bij voorbaat dank.
cdewijk.

cdewijk1556

Geplaatst door cdewijk1556 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

vertel eens wat voor type het is

cdewijk1556 (0), 17 jaar geleden

vito 110 D 1998

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

meet eens op de stekker hoeveel spanning er op staat zal niet eerste keer zijn dat nieuwe lamp stuk is. heb je geen spanning? heb je de juiste zekering gecontroleerd met een spanningzoeker zijn apart afgezekerd er zit een box links naast bestuurders stoel en onder dasch bijrijder de draad omzielen leverd uiteraard door manier van schakeling problemen op. Als dit alles klopt zullen er schema`s bij moeten komen kan lichtschakelaar ook nog zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.