Mercedes-Benz 0: 380se of 500se welke is beter?

Bouwjaar: 1980, Brandstof: Benzine, Motorcode: v8

Hallo ik denk er aan een w126 belasting vrij te gaan kopen, nu zie ik er meerdere staan veel 380's en 500's welke geniet de voorkeur? Ik heb gehoord dat het 380 blok iets overpowerd is, is dit waar en hoe zit het met de duurzaamheid van deze auto's? Bij auto beko in alkmaar staat een 500se met nieuwe lpg voor 7500 euro is dat een redelijke prijs voor zo'n auto of koop je dan iets in mindere staat?
Alvast bedankt voor uw reactie.

jeroen301

Geplaatst door jeroen301 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Harry4233 (0) PRO, 17 jaar geleden

Koop liever een 500 de 380 overpowered zegt me niks, komt uberhaupt geen power uit haha. Een 500 heeft meer koppel loopt wat rustiger en verbruikt net zoveel als een 380 is mijn persoonlijke ervaring. Pas goed op en neem een kenner mee om de auto te beoordelen, let vooral motorissch op drijfstanglagergeluiden, dit is een zwak punt, let op oliewalm, of de automaatbak goed schakelt etc etc. echt goed opletten, anders sta je direkt voor hoge kosten. Ik vind persooonlijk 75oo euro voor zon auto veel geld, maar hij is het waard mits ie in originele staat is! dus let ech5t goed op anders koop je zomaar een veel te dure kat in de zak!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.