Mercedes-Benz 0: inhouden van de motor

Bouwjaar: 2006

Hallo

Ik heb het volgende probleem met een mercedec 200 cdi 1999.
Toen ik de auto kocht liep de auto vaak op de noodloop. Ik heb toen beide katalisatoren laten verwijderen. 2 dagen bleef de auto nog in de noodprogramma te lopen, wel was de auto wat sneller. Op een gegeven moment ging de auto steeds beter rijden en ik heb dik 8 dagen niet meer in de noodprogramma gereden. De auto heeft nog nooit zo goed gelopen. Maar nu loopt de auto af en toe toch weer in de noodprogramma. Hoe kan dit?
Ik heb eerder al de luchtmassameter vervangen (geen orginele van mercedes). Kan het aan de verstuiver liggen? De auto slaat niet vlot aan en zeker als het iets kouder is. Als de auto niet in noodloop loopt haalt ie de top dus 180 km per uur.
Tot slot het volgende laatst heb ik de leiding die aan de egrklep vastzit losgemaakt. Op deze leiding zit een sensor. Wat meet deze sensor, de temperatuur? Wat mij ook opviel is dat er olie op zat (motorolie)

Wie kan me helpen??

Dit is een echte problemcar ik heb er alleen problemen mee gehad en ik denk dat ik in de toekomst gen mercedes meer koop

ymanx

Geplaatst door ymanx (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

izzi (0) PRO, 17 jaar geleden

dus als ik het goed is zijn bijde katalysatoren verwijderd en zit er een namaak luchtmassameter in,en leiding egr losgenomen ,en dan wil jij dat je een mercedes hebt zonder problemen.
als je een wagen maakt doe het dan correct anders blijf je in de problemen zitten.
kunne veel verschillende oorzaken hebben zo op het wilde weg maar wat gaan vervangen is niet de oplossing.
als je ons de foutcodes die in je cdi stuurdoos zijn opgeslagen kan laten weten dan kunne we jouw misschien helpen.
mvg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.