Mercedes-Benz C-Klasse: ruitenwisser werkt niet

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: C180K

Ruitenwisser motor werkt in geen enkele stand. Als de ruitensproeier bediend word dmv zelfde schakelaar dan doet deze het wel eenmaal. Kan iemand mij hier meer over vertellen in welke richting ik moet zoeken. Staat geen spanning op ruitenwisser motor. Zekeringen zijn goed.

Alvast bedankt voor reactie.

hans28

Geplaatst door hans28 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ToniMB (0) PRO, 16 jaar geleden

Bij deze auto werken de wissers niet als de motorkap open staat, weet niet of je dat wist maar is wel handig om te weten als je daar aan het meten bent.;)
Je kunt wel de sloten van de motorkap dichtdrukken, daar zitten de schakelaars in. Maar als het dan nog niet werkt ligt het of aan de kombischakelaar of aan de Sam-vorn lijkt mij.

spanbandje (0) PRO, 16 jaar geleden

ook werk de wisser niet als de voorportieren openstaan, dit is om te voorkomen dat je wordt natgespetterd bij het instappen dus als de auto denkt dat de deur openstaat wissen ze ook niet.

M.v.g. Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.