Mercedes-Benz C-Klasse: lucht in brandstof leiding uit tank bij 2500 rpm en lampje epc

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 cdi

ik heb eeb klant met een 220 cdi nieuwe verstuivers,uit gelezen , nieuwe slangen ,brandstof filter ,pomp ,zenders in comm rail ,tankje onder motor kap gemonteerd ,dan geen lucht in br systeem .
maar als ik alles terug monteer heb ik weer lucht in het systeem bij 2800 rpm,epc lampje gaat branden als je optrekt en motor slaat dan af en slaat erg erg slecht weer aan na 4 min starten
brandstof druk valt weg !!!! op rail wie helpt me ik weet het niet meer bel me 0252-675555

bakkerautotechniek

Geplaatst door bakkerautotechniek (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

IWvan (0) PRO, 16 jaar geleden

Als inderdaad alles al is vervangen (en goed) dan kun je nog het volgende doen

1)Kunststof branstoffilterhuis kan een scheurtje hebben of de deksel, moelijk of niet te zien dus dan compleet vervangen.

2)Brandstofretour leiding die naar de tank gaat loskoppelen en in een maatbeker de brandstof opvangen, bij stationair draaien moet er in +/- 30 sec min 1 liter retour stromen, zoniet dan:

Brandstofopvoerpompje mogelijk defect, maar meestal de hogedrukpomp.

bakkerautotechniek (0) PRO, 16 jaar geleden

ik heb alles verangen ook het complete filter en toch nog lucht en hogedruk pomp ook gewisseld

ToniMB (0) PRO, 16 jaar geleden

Misschien dat ik de klachtomschrijving verkeerd begrijp maar je zegt dat het goed was toen je alles vervangen had en dat het weer mis was toen je de oude onderdelen teruggebouwd had toch? Dan zit het probleem toch in een van die delen? Had je na elk onderdeel uitgeprobeerd was je er al uitgeweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.