Mercedes-Benz C-Klasse: lampjes in dashbord vervangen hoe??

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2800

ho heb een mercedes c180 nou heb ik een vraagje hoe kan ik het beste het dashbord los halen om de lampjes te vervangen ook heb ik nu iets met de benzine meter hij licht nu onder in eerst ging die nog wel is weer omhoog nu hoor ik dat het de vlotter kan zijn maar ook nog iets in het dashbord wie heeft er tips of info voor m.v.d hendrie

hendrieg

Geplaatst door hendrieg (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

daar heb je zogenaamde klokkentrekkers voor nodig de klok zit er ingedrukt en met deze trekkers kun je aan de zijkanten achter de klok inhaken en deze naar voren trekken. heb je die niet kun je van onder het dashboard vandaan voorzichtig achter de klok naar voren duwen gaat best zwaar dan kun je de klok schuin Rechts tussen het stuur door wurmen (officieel moet stuur los)stekkers los lampjes (allemaal) vervangen en viseversa. voorzichtig met beschadiging van dachboardbekleding is heel gevoelig. (afplakken van randen)
betreft de tankmeter deze blijft soms hangen door defect aan ruststand pal de naald komt dan klem op dit stokje kan natuurlijk ook vlotter zijn maar dat kan je meten

hendrieg (0), 16 jaar geleden

oke was druk wilde nog zeggen dat ik erna zal kijken en laat wel weten wat het dan is geworden grt hendrie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.