Mercedes-Benz C-Klasse: ruitenwisserarm/motor maakt lawaai

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: c180

hallo, ik heb een probleempje met mijn eigen mercedes. een c180 uit 1994....

gisteravond werkte mijn ruitenwisser nog geruisloos, toen ik vanochtend wegreed en mijn raam wou reinigen maakte mijn wisser een bijzonder het leek wel aanlopend/stroef geluid, net of de motor meer kracht moet leveren maar terwijl hij toch met de normale snelheid over de ruit verplaatste.......

iemand dit voorvalletje al meegemaakt???

gr rick

rickyvan

Geplaatst door rickyvan (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

lagertje van de volgnok versleten ???

wimpie wdb211076 (0), 17 jaar geleden

De ruitenwisser laten stoppen in een schuine stand en dan het kapje onderaan ff wegpakken en dan wat smeren op dat zuigerje en dat kan al aans helpen.

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

kunnen twee dingen zijn Motrtje komt wel eens voor meestal schrapende lagergeluiden. OF excentriek meestal tandwiel overbrenging. Als je de wisserarm heen en weer kan bewegen zonder kracht te zetten (ook niet doen sloop je het mechaniek) dus puur alleen de speling in zijdelinge richting meten en je heeft speling ongeveer 3cm of meer dan is het excentriek versleten meestal afgebroken tandwiel overbrenging. Koppel de motorarm los en check dan of het mechaniek makkelijk en vrij kan bewegen laat het motortje onbelast draaien en check op eventuele geluiden. dan weet je waar je moet zoeken. succes

arays (0), 13 jaar geleden

hallo,ik heb probleem met starten van mijn vito 115 diesel 2005 automaat
de contactslot draaiet niet . na zo veel keer proberen start wel maar geen lichten alle lampen uit ramen werken
niet motor uigezet daar na startniet meer ,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.