Mercedes-Benz C-Klasse: Ruitewissers keren niet terug op nulstand

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: c220cdi

Ruiewissers blijven bij uitschakelen staan op 10 cm boven de ruststand,dus in het gezichsveld,dit zowel bij interval als bij het stoppen van de andere twee snelheden,auto is niet voorzien van regensensor.Kan er iemand een tip geven waar de fout zit en eventueel op te lossen is.Dank bij voorbaat.

p203

Geplaatst door p203 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

zien of de moer op de motor niet is gelost anders moer lossen en hefboom van de motor halen --motor terug in rust stand zetten ruitenvegers op de beginstand plaatsen en moer terug vastzetten en terug proberen --anders motor vervangen PS ;;opletten met plastieke plaat boven wissermotor met losmaken dat u de voorruit niet breekt bij deze te demonteren ------------------------------

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.