Mercedes-Benz C-Klasse: schuifkantelraam vervangen

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 6 cilinder

Het mechanisme van het schuif-kanteldak van mijn auto werkt niet meer, ik heb op de sloop een ander schuif-kanteldak gekocht.
Is er ergens een schema te vinden hoe ik het schuif kanteldak kan de-monteren, of een beschrijving?

Hopende op een positieve bijdrage!

bmwr1150rt

bmwr1150rt

Geplaatst door bmwr1150rt (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

15 jaar geleden - willy9

met alle waardering voor uw technische kennis --- bij dealer van de wis te laten af printen


indien u nog nooit aan een schuifdak hebt gewerkt of het zien doen ---zou ik toch 2 maal na denken voor u er aan begint -- want het is niet zo simpel om zo vlug eventjes uit te leggen en af te regelen bij en na inbouw


groetjes

15 jaar geleden - bmwr1150rt

het probleem is opgelost! Ik heb het schuifmechanisme over gezet. Ik heb de bekleding van het schuifdak los gemaakt, zodat je aan de schroeven komt van het schuifdak, daarna het nieuwe mechanisme erin gezet. De bekleding van het schuifdak op de hemel geschoven en dakraam erin geplaatst en vastgezet, de bekleding van schuifdak naar voren gehaald en vast geklikt. alles werkt nu weer prima.

Math

15 jaar geleden - Highway

bedankt voor je feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.