Mercedes-Benz 200: schade onderkant automaat???

Brandstof: Diesel, Motorcode: 6 cylinder

verleden week een MB type W 124 bij mij gebracht, deze wil niet starten,bij het starten loopt de motor rond maar slaat niet aan, gebeurt na te hard rijden over een vluchtheuvel, een klap vanonderen, maar nadit voorval start niet.

voorgloeien is goed,maar misschien te weinig dieselolie druk, deze auto is voorzien van een automaat, olie in het carter is voldoende, vloeistof in de automaat is voldoende, mijn vraag is is er iets geblokkeerd? door de klap,mijn vraag is heeft iemand dit weleens mee gemaakt?? gaarne uw reactie

groetjes Henk

hjs

Geplaatst door hjs (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jogr63 (0), 16 jaar geleden

Dieselleiding onderzijde plat daardoor geen aanvoer van diesel ??

hjs (0), 16 jaar geleden

ik zal het nakijken, laat het resultaat wel even aan je weten

hjs (0), 16 jaar geleden

motor schade ,distributie ketting is een paar tanden op geschoven, dus je weet het wel,hydraulische klepstoters zijn beschadigd, nokkenas kapot, bedankt voor je reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.