Mercedes-Benz E-Klasse: Schiet uit 1e versnelling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 200 CDI

Heeft iemand enig idee wat het kan zijn als de auto bij het optrekken in z'n eerste versnelling soms met een harde klap in z'n vrij schiet? Hij doet het niet altijd maar wel steeds vaker.

GerTaxi

Geplaatst door GerTaxi (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

motorsteunenenvan versnellingsbak zullen versleten zyn. de motor en baksteun kantelen daaedoor zoveel dat debak zichzelf uit de versnelling trekt.controleer ze maar eens.of de bak even opnieuw laten afstellenmet de stangen. maar kyk eerst naar je steunen.succes maretin

GerTaxi (0), 17 jaar geleden

Ik kan me indenken dat zoiets door versleten steunen kan komen alleen heeft deze wagen net 85.000km weg en rijd als een nieuwe. De auto heeft het zelfde probleem gehad met 10.000 op de klok en is daarvoor bij de dealer geweest en deze hebben de bak naar mijn weten toen open gehad. Ze deden het voorkomen als een bekend probleem en is toen voor garantie gerepareerd. Hij was daarna weer goed alleen heb ik altijd gevonden dat hij iets stuggerde schakelde, meer het gevoel van een 5 versn.bak De 6 versn.bakken schakelen toch net ff anders voor mijn gevoel. Ik ga morgen de steunen en stangen ff kontroleren. Alvast bedankt voor je reaktie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.