Mercedes-Benz c 220 D automaat: schokken van de motor tijden koud weer

Bouwjaar: 1994

hallo Lotgenoten,

Ook het idee gehad om een betrouwbare auto te kopen ?
Nou ik ook :-)

Volgende probleem ( al eens eerder gepost )
Tijdens koud weer schokt de motor, is net of even het kontakt afgeschakeld wordt en meteen weer doorstart, het toerental valt dan ook terug.
Hij doet dit niet permanent, loopt soms een aantal km goed en schokt dan weer af en toe ( blijft wel gewoon lopen )

is het buiten dan weer iets warmer dan verdwijnt het probleem, totdat het weer een paar dagen kouder wordt ( afgelopen periode )

Bij MB hebben ze de wagen aan de computer gehad, die melde dat er storing was aan de brandstofpomp ( deze is vernieuwd a € 2207,- ) maar het probleem blijft.

Me is opgevallen dat er schijnbaar luchtblazen in de brandstofleidingen zit ( je ziet soms een flinke wolk luchtbelletjes voorbijkomen ) alle O-ringen enzo zouden door MB vervangen zijn....maar ook bij MB weten ze het niet meer, het probleem is echter dat als de wagen bij MB is het probleem zich niet voordoet....echt niet normaal.

wie kan me hier meer vertellen ( heb al een tip gehad om naar Aken te rijden naar de MB garage aldaar, maar MB hier moet maar zorgen dat het in orde komt, heb daar veel geld daargelaten )

wie kan me helpen !!????

mb@erka.nu

Geplaatst door

erka (0)
badge

al 20 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Je moet de brandstof koeler vervangen die mogen graag lucht doorlaten. Hij zit onder het inlaatspruitstuk links.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.