Mercedes-Benz Sprinter: schuifdeur open en toch gaan voor portieren automatisch weer dic

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 315

Als je met de elec sleutel de portieren opent gaan, als je geen portier opent, de deuren na ca 40 sec automatisch weer dicht.
Open ik de schuifdeur wel en ga erdoor naar binnen dan gaan de voorportieren toch na 40 sec dicht. Gevolg autoalarm gaat af.
Dit gebeurt niet altijd. Is dit te wijten aan slecht contact van de schuifdeur, de cambus weet niet dat de schuifdeur open is?
Graag een oplossing

ruud de bruijn

Geplaatst door ruud de bruijn (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 8 jaar geleden

Deurschakelaar van de schuifdeur lijkt me wel de 1e verdachte.
Gaat er een binnen verlichting branden als je de schuifdeut open doet? En gaat die ook uit als je deze weer sluit?

ruud de bruijn (0), 8 jaar geleden

Ga het uitzoeken. Bus staat in stalling Bedankt. Heb al eerder gezocht naar een soort schakelaar. Waar zou die moeten zitten???.
Dacht dat hij bleef hangen. (Voordeuren gaan soms wel soms niet dicht). Dat maakt niet zoveel uit (eigenlijk best handig)
Maar mijn alarm gaat af (camper) daar ik wel in de bus ben. Verder hangt de schuifdeur niet helemaal goed. Naad aan de kant van de voordeur is
wat groter als aan de andere kant Dat zou ook de oorzaak kunnen zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.