Mercedes-Benz 220: schuif/kanteldak opend niet meer

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel

het schuif/kantel dak opend niet meer nadat het even zonde accu is geweest
je hoort de motor wel met veel gekraak ed maar hij gaat niet open . kantelen doet ie maar een cm of 2 .voordat de accu eraf was geweest niks aan de hand kan dus volgens mij niet iets echt mechanich zijn .
moet je soms iets opnieuw programeren ?

nails

Geplaatst door nails (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

izzi (0) PRO, 15 jaar geleden

kabels die vast zitten , schuifdak verwijderen ,kabels proberen eruit te trekken en smeren of vervangen en je kan blokjes extra monteren zodat de kabels beter blijven zitten .

nails (0), 15 jaar geleden

dan denk ik dat ie voorlopig maar s dicht moet blijven .
ik durf dat nou net even niet aan om dat te doen en laten doen zal wel flink in de papieren lopen

izzi (0) PRO, 15 jaar geleden

als je dit bij een dealer laat doen valt dit best mee in werkuren ,maar ik ben de scharnieren er nog vergeten bij te zetten deze zullen waarschijnlijk geplooid zijn en moeten dan ook vervangen worden en deze zijn vrij duur dacht ik

Harmenb (0), 15 jaar geleden

Schuifdak repareren bij de dealer koste ons 600 euro, er zat een nootje tussen ook veel gekraak, het dak trek ook scheef als je van boven kijkt, nieuwe gelijders en snaren zijn de oplossing. Waardeloze daken vergeleken bij de w124 serie.

nails (0), 15 jaar geleden

heb via via even gevraagd . Die heeft een mercedes monteur in de naaste familie of die zoiets voor mij zou willen rep . 600 euro gaat wel erg ver en alle andere ramen gaan open airco werkt dus echt dringend hoeft ie voor mij niet open (vind het simpel weg te duur )

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.