Mercedes-Benz 190E 1.8: Slaat af en bij plotseling gasgeven inhouden

Bouwjaar: 1990

Goeiedag mensen,

Deze wagen slaat vaak af vooral bij stoplichten en houd ook in bij plotseling gasgeven. Ik heb al diverse dingen gecontroleerd en vervangen maar heeft niets geholpen. Ik wacht op uw raad en tips.

Alvast bedankt.

Murat8023

Geplaatst door Murat8023 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Dimi2253 (0), 19 jaar geleden

Aanzuigen van valse lucht tussen luchtdebietmeter en inlaatcollector? (ik veronderstel dat hij met een Bosch K(E)-Jetronic is uitgerust.

Murat8023 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb al alle vacuumslangetjes enzo gecontroleerd die zijn goed. Ik heb al de bougiekabels, benzinefilter, gasklepschakelaar en enzv. vervangen. Het is een K(E)-Jetronic systeem.

Siem Bijman (170) PRO, 19 jaar geleden

Gasklephuis goed reinigen van koolaanslag.

Murat8023 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ook al gedaan met remmenreiniger en ook reiniger in de tank gegooid niets geholpen.

Murat8023 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het is heel raar de ene keer is er niets aan de hand, en op een gegeven moment begint ie te stotteren en dan trekt ie voor geen meter. Geef je gas dan komt ie met een hoop gestotter en zwarte rook uit de uitlaat rustig op gang. ???

achmed (0) PRO, 19 jaar geleden

Verstuivers reinigen/vervangen (nieuw E50,-)en bezinepomp druk controleren boven de 200.000KM en bij deze leeftijd wil de pomp nog wel eens kuuren geven. stappemotor goed reinigen en controleren op werking.

Murat8023 (0) PRO, 19 jaar geleden

Mensen het probleem is verholpen. Na het vervangen van de Koelvloeistoftemp. sensor (4 draden) is het probleem verholpen.

Nog bedankt voor uw tips en adviezen.

Prettige dag.

nero_van_rome (0), 19 jaar geleden

Kun je nog wat uitleg geven bij hetgeen er defect was? Heb namelijk ook hetzelfde probleem.(nero_van_rome@hotmail.com)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.