Mercedes-Benz 190: Slecht starten.

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8E

Als mijn "Baby Benz"een periode langer dan 6 a 8 uur niet word gebruikt moet ik 4 a 5 maal starten voordat hij aanslaat,dan loopt hij ook meteen als een zonnetje.(Dit gebeurt regelmatig aangezien dit een hobby Benz betreft en niet dagelijks gebruikt word.) Binnen de 6 a 8 uur na gebruik is starten geen enkel probleem,dan is het echt starten en lopen zowel bij 10 graden onder nul als boven nul.Heeft nu ongeveer 280 Dkm gelopen maar heeft altijd zijn beurten op tijd gehad.Bougie kabels,rotor,bougie's en verdelerkap zijn oktober vorig jaar vernieuwd.Tijdens de slechte "starts "is er geen benzine lucht waarneembaar het lijkt wel of de benzine leiding leeg loopt en door langer en meerdere malen te starten zich weer vult zodat hij weer start.
Mijn vraag is of iemand dit probleem herkend en evt een oplossing heeft.Alvast bedankt voor het mee denken/oplossing.

Borottie

Geplaatst door Borottie (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

golfprobleem (0), 13 jaar geleden

verstopt benzinefilter?

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

restdruk meten -

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.