Mercedes-Benz 260: slecht starten en inhouden/ stotteren na 5 min rijden

Bouwjaar: 1987

goede avond
ik zit met een probleem een klant is al een paar keer geweest met zijn e260 uit 87 met het probleem dat hij niet wil starten zonder gas te geven al van alles eraan gedaan maar het bleef het zelfde maar nu is hij weer terug nu houd de auto ook in als hij +/- 5 min. heeft gereden het lijkt of hij het erger doet als je over heuvels rijd denk dat het starten en in houden wel met elkaar te maken heeft is pas gaan inhouden na het vervangen van het brandstofpomp relais (die was door gebrand) hoop dat er iemand kan helpen
alvast bedankt vr. gr jos

jos5907

Geplaatst door jos5907 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 260? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jos5907 (0) PRO, 18 jaar geleden

nog bedankt voor de reactie heb het eindelijk opgelost heb de rotor en verdeelkap vervangen had ze al doorgemeten en leken goed te zujn maar met de nieuwe erin rijd hij als een speer

Deeben18 (0), 17 jaar geleden

Ik heb een probleem met een 1989 (W124) 230e 4 cil. Loopt niet strak stationair en heb laatst in bergen (Slowakije) problemen gehad met inhouden/stotteren. Auto op de trailer naar huis. In het verleden is de rotor al eens vervangen (verd. kap niet). Nu net ruildeel 'mengenteiler(?)' zeg maar de spinnekop vh injectiesysteem vervangen, Maar nog steeds loopt ie niet moei stationair. Nu valt ie soms bij gas los gewoon uit. Heb de wegenwacht al twee keer erbij gehad. Er werd geopperd dat de stat. loop door een lekke klep zou kunnen komen. De wegenwachtman die ik vandaagsprak, zei dat hij twijfeltof de stapenmotor goed werkt en wijst de temperatuursensor (voor de koude startsproeier) als mogelijk oorzaak aan. Koud loopt e nl bijna helemaal strak stationair. Het irritantste is nu dat ie steeds afslaat. Iemand hulp??

ballo (0), 17 jaar geleden

vervang eens het benzinefilter komt nogal eens voor dat binnenwerk los er in ligt een vuile benzine doorlaat en spinnenkop vervuilt dan weer.
enof binnenwerk doorlaat benzinefilter geheel blokkeert en misschien de verklaring waarom hij over heuvels rijdend soms inhoudt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 260 of stel zelf een nieuwe vraag.