Mercedes-Benz 210: slechte start en vervangen dashboardverlichting

Bouwjaar: 1997

Goededag, Mijn mercedes e200 start met een koude motor wel maar slaat meteen weer af dat doet hij 3 x bij de 4x blijft hij pas lopen bij de garage nieuwe bougies erin gezet maar het blijft. Wat zou het kunnen zijn ? 2e vraag de verlichting van mijn dashboard wil ik vervangen (het lampje bij de temperatuurmeter doet het niet meer). Hoe doe ik dit ? en als het de tellers eruit moeten hoe gaat dit ?

huibdejong

Geplaatst door huibdejong (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ron10268 (0), 18 jaar geleden

vraag het anders hier even
ook zat vaklui
http://www.mercedes-forum.be/forum/

digikorrie (0), 18 jaar geleden

hoi,

bij de koude start hoort hij op een rijker mengsel te gaan draaien dit wordt geregeld door een klep ( stationair loop ventiel) die hoor je meestal wel een tik geven als je hem op contact zet. als deze niet goed werkt slaat hij weer af.

ik weet niet hoe oud jou e is maar kijk ook eens naar de stappen motor (gashuis regelklep ) zijn soms erg vervuilt even schoonmaken doet wonderen.

mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.