Mercedes-Benz B 170: Smeerolie lekkage

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Goedendag, op een 2007 B170 heb ik een flinke smeerolie lekkage. Het is aan de kant van de krukaspoelie en lijkt wel op de keerring van de krukas. Helaas is alles onder de smeerolie en kan ik dus niet goed zien waar het vandaan komt. Ik moet de motor uit de auto halen om de startmotor te vervangen en wil direct alles waar het mogelijk smeerolie kan lekken vervangen. Heeft iemand ervaring met mogelijke bronnen van lekkage bij dit type. Alvast bedankt

ptrustfull1

Geplaatst door ptrustfull1 (50) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz B-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1580) PRO, 6 jaar geleden

Ik zou beginnen met alles eerst goed schoon te spuiten en dan diagnose stellen , er zijn natuurlijk altijd diverse mogelijkheden , zul je net zien dat je van alles hebt vervangen en de plek van jou lekkage er net niet bij zit.

ptrustfull1 (50), 6 jaar geleden

Helaas moet bij deze auto de motor uitgebouwd worden. Alle poelies en keerringen vervangen. Probleem opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz B-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.