Mercedes-Benz Sprinter: sprintshift

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel

ik heb een sprinter met sprintshift staan deze wil soms niet uit zijn versnelling als je hem in N of P wil zetten. Na uitzetten wil motor niet meer starten display indicatie knippert dan in 1 of R naargelang versnelling waar die in uit is gezet. Na startmotor even aansturen met voeding op startrelais slaat startmotor in auto wil dan bewegen dus hij staat dan nog in die versnelling en schiet dan meteen in Neutraal dan valt motor wel weer te starten uitlezen geeft geen enkele foutcode remlichtschakelaar werkt ook goed op bijde schakelingen. heeft iemand dit al eens meegemaakt en wat was toen de oplossing. auto heeft al 2 keer bij MB dealer geweest en daar deed ie het natuurlijk niet.

nic

Geplaatst door nic (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arja (0) PRO, 16 jaar geleden

Het meeste wat voorkomt. is toch remlichtschakelaar. deze al vervangen? Ook is de hydraulishe pomp en bijhorende relais gevoelig.

Hans4040 (310) PRO, 16 jaar geleden

er zijn vaker problemen met de sprintshif.
gebruik de zoekfunctie met "sprintshift" en er komen wat aanwijzingen in beeld.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.