Mercedes-Benz Vito: standkachel Vito

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 112 CDI

Het schijnt door een regelunit te monteren, dat de auto dan een standkachel heeft. Hoe kom ik, voordelig, aan zo'n regelunit?

WAFoppen

Geplaatst door WAFoppen (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cdewijk1555 (0), 16 jaar geleden

Heb zelf een vito 110D heb daar een standkachel ingebouwd schema heb ik van eberspacher (merk van de kachel) als je er wat aan denkt te hebben kan ik het je wel mailen.
gr.cdewijk

spanbandje (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik kan je zeggen dat het schakelgedeelte ongeveer € 20,- kost (relais + voetje)maar het klokje dat dit relais aantrekt is het duurst, de onderdelen zijn bij de Firma Conrad te bestellen
ik heb een schema dat ik zelf heb gemaakt, dit kan ik je toe sturen je moet wel over een goede basiskennis van voertuig electro beschikken om dit doe het zelf pakket zelf te monteren, als het werkt is de bestaande bijverwarming omgebouwd naar een volwaardige standkachel. ik heb het al bij div auto`s gedaan

Succes Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.