Mercedes-Benz Vito: luchtvering

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 112 CDI

Met enige tussenpozen zakt de luchtvering in, aan beide kanten even veel. Dan pompt de compressor tot deze het, tijdelijk, opgeeft. Nadat de auto meer dan eeen uur heeft gestaan, werkt de luchtvering weer. Bij zware belading pompt de compressor zeer vaak. Ooit is er al eens een ventiel vervangen. Is het nu hetzelfde probleem?

WAFoppen

Geplaatst door WAFoppen (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hoke (0), 16 jaar geleden

Hallo, volgens mij is uw luctvering motor aan het verzwakken. Om er voor zeker te zijn meten. Bestaande motoren capaciteit laag, daarom gaan ze snel kapot. u kunt ook stale vering onder plaatsen zodat u in de toekomst minder last van krijgen....Dit is goedkoper dan luctvering werkend te houden en onderhouden.
Succes Ali

vwfan (5) PRO, 16 jaar geleden

idd. waarschijnlijk compressor die zwaar draait je kunt afwachten totdat hij er helemaal mee ophoud. anders eerst uit laten lezen.

dupl-u-4587-5dd147fed3b98+cederiek (0), 16 jaar geleden

je moet eens de lucht balgen nakijken op lekkage die gaan ook vaak lekken . je moet daarvooor wel de auto uit vering tillen omdat die meestal onder de rand lekt...
en dan moet de compressor zo lang pompen dat de temperatuur te hoog wordt en dan uitschakeld...
idd zijn imitatie compressoren beter en goedkoper en met een beetje aanpassen past het ook goed.....

TinoS (0), 16 jaar geleden

als ik jouw was zou ik het vervangen door gewone veren en schokbrekers die zijn in verschillende comforts teverkrijgen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.