Mercedes-Benz S-Klasse: Start alleen op remreiniger

Bouwjaar: 1974, Brandstof: Benzine, Motorcode: 450

Als ik mijn benz koud start doet niks, als ik een klein beetje remreiniger in het filter spuit loopt die direct en ook gewoon goed netjes op 8 cilinders. Kan er gewoon mee rijden houd niet in of zo. Trek normaal gewoon door. Er zit genoeg benzine in de tank en de gastank is ook vol.
Als ik de benz weg zet en wacht een tijdje en probeer de benz weer te starten dan heb ik het zelfde probleem ondanks de motor nog warm is.

zzgratis

Geplaatst door zzgratis (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harnak (0), 15 jaar geleden

te oude benzine { zomerbenzine}?

spanbandje (0) PRO, 15 jaar geleden

Heeft deze motor mech injectie of electronische, ?? ik zou het in de koudstartverreiking zoeken, bij mech injectie kun je het proberen om te starten en gelijktijdig de luchtweger iets in te drukken, dan wordt er een schakelaar ingedrukt die de brandstofpomp aanstuurt, je simuleerd zo een lopende motor, volgens mij moet als het contact aan gaat de pomp een paar sec gaan draaien, als het een electrisch systeem is dan zou ik de koudstart sproeier eens controleren en de temp sensor die dit aanstuurt, Ik weet het niet helemaal zeker maar misschien heb je iets aan deze tips.

succses Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.