Mercedes-Benz 190: Start niet met startkabels

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0E

Als ik probeer te starten hoor ik de startmoter draaien,
deze draait steeds langzamer en langzamer.

Soms slaat de motor even aan maar dan valt ie meteen weer uit.

Wat kan dit zijn?

mercedes190

Geplaatst door mercedes190 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Ben een startmotor van het oudere type gebruiken zo 200 amp . dus de accu moet in goede conditie verkeren om dat een aantal secondes vol te houden. Accu goed? startmotor Goed? De benzine-pomp maakt druk met de overgebleven spanning . Meet die eens en de druk van de pomp. Welk injectie systeem zit er op? Maak er studie van,er is veel op het internet te vinden. Er zijn veel haken en ogen met injecties en het is niet zo dat het met een hint of draai aan een schroef weer goed is. Hoe is de mechanische conditie van het geheel? Groeten.

mercedes190 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor de tip(s)!

Wat kost een nieuwe startmotor trouwens?
Ik denk dat het probleem daar zit.

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Geen idee wat dat kost . Zoek het onderdeel nummer op en ga of bel naar een universeel automaterialen handel. Het is ruil dus de oude meenemen. Kenteken doorgeven voor prijsindicatie kan vaak ook maar meerdere ttypes of sterkte zijn mogelijk. Heb je alle kabelbevestigingen gecontroleerd???

cat.qatar (0), 13 jaar geleden

heb je de accu getest??????

mercedes190 (0), 9 jaar geleden

De auto is uiteindelijk verkocht, probleem is niet verholpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.