Mercedes-Benz C-Klasse: Start soms niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

Af en toe start mijn Mercedes C200 Diesel Automatique niet.
De sleutel wordt in het contact gestoken, de lichtjes in het dashbord branden. Na het uitgaan van het voorgloeilampje wordt de sleutel in verdere stand gedraaid maar de motor doet niets. De vorige eigenaar van deze auto wist ons te vertellen dat hij dit probleem ook soms had, maar dat dit een kleinigheid was (zoals bv. een deur die niet goed dicht was). Dit probleem heb ik deze week al 3 keer gehad, volgens mij ligt dit niet aan bv. een slecht gesloten deur want deze start zowel met gesloten als open deur.
Een keer of 8 geen probleem bij het starten maar dan is het probleem er weer, na heel vele keren opnieuw te proberen starten lukt het toch (dan zijn er toch zeker een 10 minuten gepasseerd.)
Want kan het probleem zijn?

Myji

Geplaatst door Myji (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dockedmarc1 (0), 13 jaar geleden

aansturing van de startmotor, of de startmotor zelf.

Myji (0), 12 jaar geleden

De startmotor is vervangen en het probleem is opgelost.
Bedankt.
[quote=dockedmarc1]aansturing van de startmotor, of de startmotor zelf.[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.