Mercedes-Benz Vito: Startonderbreker en alarm inbouwen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 110D

Hallo ik heb een alarm gekocht (simpel goedkoop ding wel met starten op afstand, ramen open/dicht enz.enz...)
maar nu zit ik met 1 probleempje het alarm heeft van die klap sleutels dus oude sleutels kunnen achterwegen dacht ik maar toen kwam ik erachter dat bij mij oude orginelen klap sleutels een startonderbreker in zit dus toen dacht ik dat het het zelfde is als bij volkswagen gewoon chipje er uithalen en in die nieuwe sleutel lijmen maar dat is dus niet zo zit geen chip in kon ik niet vinden dus toen heb ik getest batterijen eruit..... want dat is bij volkswagen namelijk dan moet hij wel werken maar bij bij mijn vito start hij niet ja hij start wel maar het gloeilampje blijft branden en dan slaat hij vervolgens af dus ik denk startonderbreker op brandstof pomp???

Weet iemand een goede oplossing of kan ik die startonderbreker uitzetten ???


gr Angelo

AngeloDJ

Geplaatst door AngeloDJ (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

Hoi Angelo

Je kan bij de dealer een leiding setje halen die je op je brandstof pomp kan monteren deze leiding vervand je brandstofafsluiter.Als je dat gedaan hebt kan je zonder transponder sleutel starten wat je wel moet doen is die afsluiter los op je bedrading aangesloten laten ander krijg je een andere storing via WSP module.

Gr Dirk

vwfan (5) PRO, 17 jaar geleden

je kan ook de originele sleutel achter je dashboard plakken op de ring die om je contactslot heen zit die erafhalen en sleutel er aan vast maken. dit is een gratis oplossing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.