Mercedes-Benz 230TE Ambulance aut: startprobleem!!

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine

Hallo allemaal,

Sinds een halfjaar hebben wij een 230TE Ambulance aut 1990.
hij loopt ook op gas en daar zijn de problemen mee begonnen.....na een check van de gas monteur bleek dat er volgens hem ergens een lek in het vacuum systeem zit..om dat uit te zoeken moet hij naar een garage,maar nu krijg ikde motor niet meer gestart op benzine.
tijdens het starten was er een knal onder het filter,waarna die niet meer wilde lopen.
filter eraf gehaald.toen bleek dat de klep eronder vast zat,maarnu slaat de motor even aan ,en bij gas verzuipt hij direct.
wat zou dit kunnen zijn??? alvast bedankt voor tips...groet Tom

TOM62

Geplaatst door TOM62 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 230? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Onder het inlaatspruitstuk zit een dikke vacuumslang en die is er af geschoten door de backfire. Deze slang zie je bijna niet, maar even de mouwen opstropen en onder het spruitstuk de slang weer terug plaatsen. Deze zit ongeveer ter hoogte van de derde cilinder.

Hans

TOM62 (0), 15 jaar geleden

Hans, bedankt voor je tip!! inderdaad die slang lag eraf,was ook moeilijk te zien maar nu loopt tie weer.
kan nu het vacuum lek gaan opsporen.

Thanx! Tom

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Mooi zo en succes verder.

Hans

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Trek ook de bouten van het spruitstuk aan die willen ook wel eens los gaan zitten, zodat er daar valse lucht word aangezogen.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 230 of stel zelf een nieuwe vraag.