Mercedes-Benz C220 CDI 2015: Station

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Vermogen (kw): 125

Hallo allemaal,

Ik heb een c220 diesel uit 2015. Als ik vanuit stilstand weg wil rijden en ik laat de koppeling opkomen dan voel ik een lichte trilling. Deze trilling voel ik alleen in de 1ste versnelling en de rest van de versnellingen niet. Deze trilling duurt 1 tot 2 seconden. Weet iemand van jullie wat hier aan de hand is?

Alvast bedankt.

Groeten,

Ziggy

ziggy-spliff

Geplaatst door ziggy-spliff (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 4 jaar geleden

Vermoed dat de koppeling /drukgroep brandplekken heeft , als je meer toeren maakt en de koppeling meer slippend op laat komen voel je het dan ook ?

    Ik ga dit morgen meteen proberen! Bedankt voor je snelle reactie! - ziggy-spliff (0), 4 jaar geleden
    Hallo Kaleido,
    Ik rijd nu 2 dagen zonder trillingen? Zou dit door het weer komen ? Had ergens ook iets gelezen dat het weleens aan de achterste baksteun kan liggen. Ik heb trouwens nog meerdere malen geprobeerd wat je vroeg wat betreft het gas geven en koppeling rustig op laten komen. Hier voelde ik geen trilling verder. Einde van de week word het warmer en ik ben benieuwd of het dan weer terug komt - ziggy-spliff (0), 4 jaar geleden

Hans4040 (310) PRO, 4 jaar geleden

ruimte op de veren van de koppelingsplaat

    Dank voor je snelle reactie. Stel dit is het probleem. Moet dit meteen gemaakt worden of kan ik er nog een tijdje mee rond rijden? - ziggy-spliff (0), 4 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.