Mercedes-Benz w 210 E280: stationair toerental

Bouwjaar: 1996

het toerental van mijn mercedes slingert op en neer, lucht massa meter is nieuw lambda sonde en de brandstof filter toerental slingert van +/-300 tot 1000 toeren

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Autobedrijf Luik B.V. (0) PRO, 20 jaar geleden

Kijk even of je leiding van je actief koolfilterklep los licht. Deze schiet nog al eens los en dan trekt ie valse lucht.

flow (0), 20 jaar geleden

ik zal het na gaan,maar waar zit de koolstof filtter.

Autobedrijf Luik B.V. (0) PRO, 20 jaar geleden

Als je voor de auto staat met de kap open. Dan zit rechts het ruitenwisserreservoir. Links onder daarvan zit het elektromagnetisch klepje met de plastic leiding.

flow (0), 20 jaar geleden

sorry, maar ik heb de leiding gevolgd en weet je waar ik uit kwam!!! achter de rechter achter wiel in de spatbord echt een belachlijke plaats.in de regen en de modder goed voor een storing.maar al met al dat is alles okee met de leidingen alles zit op zijn plats.

Autobedrijf Luik B.V. (0) PRO, 20 jaar geleden

Hmmm, ja controleer goed op valse lucht want dat is belangrijk. Ja als dat allemaal goed is.... de gasklephuizen met ingebouwde stelmotor willen wel eens stuk gaan alleen daar durf ik zonder meting geen eed op te doen.

flow (0), 20 jaar geleden

ik heb gisteren avond de inlaat pijp eraf gehad,ik heb ook het variabel inlaat mechanisme los gehad daar in zit een contra klepje met een o- ring door dat klepje ging heel moeilijk lucht door heen de ene keer wel en dan weer niet dat heb ik schoon gemaakt (met beleid);toen ik in de smoorklep keek had ik wat te zien,over de hele omtrek van de klep zat een aanslag ook op dat deel wat hem moet afsluiten dat heb ik schoon gemaakt,met moeite
omdat die nogal diep zit daarom heb ik de onderkant ook niet kunnen schoon maken ik heb in de auto een stuk plank tussen het gas en de stoel geklemd zodat de klep open bleef maar ik kon er niet bij komen,dus morgen avond gaat het gasklephuis er van af zodat ik alles goed schoon kan maken.gisteren heb ik alles weer terug in gebouwd en gestart,het was een verschil van dag en nacht.dus morgen gaan we gewoon door.Stel dat het gasklep huis kapot is wat gaat dat kosten.

Autobedrijf Luik B.V. (0) PRO, 20 jaar geleden

Ik weet het niet precies dan zou ik dat moeten uitzoeken.
Maar ga er maar van uit dat zo'n gasklephuis tussen de 500 en 700 euro zit.

flow (0), 20 jaar geleden

Beste Marcel ik heb het gas kleb huis er uit gehad (ovrigens een hels karwei)maar het heeft zich geloont hij draait weer als een zonnetje hartstikke bedank voor alle moeite.echt perfect!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.