Mercedes-Benz 350 1976: STARTPROBLEEM MET WARME MOTOR

Bouwjaar: 1976

DEZE MERCEDES HEEFT EEN STARTPROBLEEM ALLEEN MET WARME MOTOR
OOK AL HEEFT HIJ MAANDEN NIET GEDRAAID DAN IS HET NOG STARTEN EN LOPEN.
ALS DE MOTOR STOP WORDT GEZET EN NA EEN HALF UUR WIL JE WEER
STARTEN DAN MOET JE HEEL LANG STARTEN VOOR DAT DE MOTOR WEER
AANPAKT .
DE INJECTORS ZIJN GEREINIGD MAAR GEEN RESULTAAT
WIE HEEFT ADVIES OF EEN OPLOSSING??
HET BETREFT EEN 8 CILINDER MET EEN K JETRONIC INJECTIESYSTEEM

martijn7414

Geplaatst door martijn7414 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim maarleveld12257 (0) PRO, 20 jaar geleden

Brandstofopbrengst en -druk zijn heel belangrijk bij een K-Jetronic, het is belangrijk om de drukverschillen in de onder- en bovenkamer van de inspuitverdeler te meten met een meterset en verdeelkraan, heb vorige week een soortgelijk probleem opgelost bij een M-B 300 SL van 1988, ook ik heb ondermeer de injectoren laten testen en deze werden eveneens in orde bevonden,
maar een strakke warmstart bleef echter nog steeds uit.
Bij koude start is door bijkomst van de koudstartinjector ruim voldoende brandstof aanwezig, maar bij warme motor was de opbrengst van de injectoren toch onvoldoende.
Na vervanging van de injectoren weer een feilloze warme start.
Een goed sproeibeeld van de injector bij een test wil nog niets zeggen over de juiste opbrengst. Voor eventuele onderdeelnummers kun je me mailen.

René Delput (0), 19 jaar geleden

Wim ik René Delput uit Utrecht heb bij mijn 350 SE ui '76 andere injectoren geplaatst, maar het maakt geen verschil. Kan je me op weg helpen? deevenaar@planet.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.