Mercedes-Benz S-Klasse: Stroomstoring

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: S 500

Zo Ineens Onder Het Rijden Valt De Daschbord / Ramen Kachel Verlichting Spontaan Uit Ook Het Bedieningspaneel Op Het Daschbord Waar Je De Hoogt(airmate) Schokbrekers Kopsteunen Alarm Verlichting Werk Ineens Niet Meer Ook De Koelvin Blijft Doorraasen En De Koplamp Verlichting Werkt Ook Niet Meer ...iemant Ervaring Mee! Motoriche Niks Aan Het Handje Loopt Gewoon Verder Goed Ook De Lucht Vering Voor Is Gezakt(allebeide Kanten) Wie Weet Raad

wittebizon

Geplaatst door wittebizon (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wittebizon (0), 9 jaar geleden

de koelvin blijft ook doorrasen ...kan ik de auto niet resetten door de accu pool er af te halen

Cris molenaar (0), 9 jaar geleden

Ik heb met mijn a-klasse w168 het identieke probleem. Uitvallen en koelvin die door blijft lopen. Als je de oplossing vindt hoop ik dat je mij ook verwittigen wilt. Mijn monteur kon het niet in de computer uitlezen, het leek op een defecte sensor, maar hij is er ook nog niet uit.

wittebizon (0), 9 jaar geleden

hoi chris, probleem inmiddels verholpen ..heb de accupool er afgehaald en 24 uur er afgelaten en de accu volop bijgeladen nu is alles weer 100 % dus gewoon ff resetten door de accupool er 24 uur af te laten en meteen de accu ff bij laden want vaak komt het omdat de accu zwak is en net te weinig stroom heeft ....hoop dat je er wat aan hebt ! laat t ff weten gr

Cris molenaar (0), 9 jaar geleden

Het is bij mij helaas een ander probleem. Ik heb als eerste een nieuwe accu geplaatst, daarna is de dynamo vervangen, want de accu werd niet geladen. Het zit waarschijnlijk wel in de spanning ergens, maar waarschijnlijk ergens een massaverbinding die door een kabelbreukje of half werkende sensor niet goed is. De massakabels zijn allemaal schoongemaakt en nagekeken. Mijn monteur vind het storingetje hopelijk. Bedankt voor de respons, blij dat jij het weer op orde hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.