Mercedes-Benz E-Klasse: stuurbekrachtiging stuurt hard

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2148cc

ik heb een Mercedes E Klasse w210 van bj 2000 gekocht maar denkt dat er iets is met mijn stuurbekrachtiging,deze stuurt hard,zelf als ik een bocht moet nemen is het hard sturen,parkeren is niet echt gemakkelijk,ik heb geen controle over de auto,normaal moet dat toch soepel sturen?mijn garagist denkt dat het misschien de servopomp is maar hij is niet zeker..wat zou het kunnen zijn?

andy vh

Geplaatst door andy vh (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

arjankempeneers (0) PRO, 11 jaar geleden

Stuurkogels losmaken en kijken of de wielen los van de kogels zwaar gaan of niet. Heb zelf ook enkele w210 diesels in onderhoud, maar die sturen ook behoorlijk zwaar vind ik persoonlijk. Toevallig zijn dat allebei de facelift van de W210. Heb ook enkele oudere en die sturen veel soepeler.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.