Mercedes-Benz A-Klasse: telefoon / boek syncroniseren met mb bluetooth van mbA150 van 20

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1500

Geacht forum;

Ik ben sinds enige tijd bezitter geworden van een a 150 autm. en wil nu de tel. verbinden via bluetooth met de mb inst. alles krijg ik er in en kan dan bladeren op stuurwiel, totdat ik het contact uitzet en 5 min. later weer wil kijken en dan is weer mijn tel. boek leeg. hoe kan dit?Wat doe ik verkeerd?

alles gaat volgens stappen en dat via visite kaarten versturen ook. ook is mijn tel. altijd zichtbaar. Ik heb een nokia 2710c-2.

Dus nogmaals ,als de sleutel eruit gehaald wordt en daarna weer contact maakt dan zijn alle adressen er weer uit.

Bedankt alvast voor de te neme moeite.





[b]Mededeling: PROBLEMCAR.NL vraagt iedereen die een probleem heeft voorgelegd op het forum ook de oplossing hier weer te vermelden. Degene die helpt om een probleem op te lossen hoort graag hoe het is afgelopen!!! Bij het uitblijven / veelvuldig verzuimen van enig feedback bestaat de mogelijkheid dat u een nieuwe vraag retour krijgt....[/b]

PIPO51

Geplaatst door PIPO51 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 11 jaar geleden

Heb je comand met bluetooth of een cradle? Indien een cradle: welk type?

PIPO51 (0), 11 jaar geleden

Beste Jarno, ik doe dit via bluetooth. Het gaat helemaal goed totdat ik de sleutel eruit haal en een paar tellen later weer inschakel. Dan is het tel.boek weer leeg.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 11 jaar geleden

Dat schreef je al. Heb je bluetooth op de radio of heb je een losse bluetooth-cradle?

PIPO51 (0), 11 jaar geleden

Jarno, ik heb bluetooth op de radio, en ik heb inmiddels ook begrepen dat mb maar een enkele nokia tel. toelaat in hun systeem. Hieruit zal blijken denk ik dan een oude nokia 6630 of zo moet aanschaffen, omdat die wel in hun lijst voorkomt. wel vreemd trouwens. Maar wat denkt u hiervan.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 11 jaar geleden

Misschien kan je meer info vinden op http://www.mercedes-benz-mobile.com/

PIPO51 (0), 10 jaar geleden

Na een aantal weken verder heb ik nog steeds geen goed antwoord op mijn vraag omtrent het probleem met de tel. in mijn mb a 150.

ik wacht nog even af...

goudviz (0), 10 jaar geleden

Ik weet dat de oude (non-color) radio's met losse BT cradle in de armsteun altijd hun adresboek 'vergeten'.
Na het starten van de auto wordt dit in principe automatisch weer opnieuw gekopieerd. Een eis is dan wel dat je op je telefoon de autoradio toestemming geeft om zonder tussenkomst van de gebruiker het adresboek te kopieeren.
Dit duurt echter wel steeds een aantal minuten.
(Dit system heeft als je met bluetooth zoekt de naam MB PhoneSystem)

Bij de nieuwe (color) radio's zit BT in de radio zelf. Deze zou het adresboek mits hij onder spanning blijft staan gewoon moeten 'onthouden'
Gebeurd dit niet dan is er iets defect in de radio.
(Dit system heeft als je met bluetooth zoekt de naam MB-Bluetooth)

Met beide typen radio's heb ik nog geen telefoon meegemaakt die niet ondersteund werd, en ik heb ze getest van Nokia tot Samsumg S1,2,3 tot iPhone 4(s)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.