Mercedes-Benz 200: temperatuurmeter werkt niet meer

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2300

Ik heb een Mercedes 200 serie (W124) 230 TE bj. 1991
Ik heb onlangs vervangen in de motorruimte de thermostaat, ook heb ik vervangen de sensor die de elektromagneet van de vin aanstuurt.
Beide onderdelen heb ik gedaan, omdat de koelvloeistoftemperatuur bij stilstaan met draaiende motor bleef oplopen tot het maximum. M.a.w. de vin sloeg niet aan. Nu is dat probleem gelukkig opgelost, maar blijft mijn temperatuurmeter in de hoek liggen. Het kan natuurlijk zijn dat ik tijdens het vervangen van bovenstaande onderdelen iets geraakt heb, waardoor de temperatuurmeter geen signaal meer krijgt. Ik heb trouwens ook al getracht de oude onderdelen terug te plaatsen, om te kijken of de meter dan wel weer werkt, maar helass, ook dan doet de meter het niet meer. Alle zekeringen heb ik ook al nagelopen, maar daar zit het probleem ook niet. Bovenstaande onderdelen welke ik heb vervangen, zijn trouwens originele mercedes onderdelen.
Kan iemand mij zeggen waar de temperatuurmeter zijn signaal vandaan haalt. Er moet toch ergens een sensor zitten, die de temperatuurmeter aanstuurt. Alleen ik weet niet waar.
Ik zal ook een bijlage toevoegen van mijn motor. Misschien dat iemand hierop kan aanwijzen, waar ik moet zijn.
Alvast bedankt.
Grtn, Rob
[url=http://img227.imageshack.us/i/2605201039...][img]http://img227.imageshack.us/img227/9307/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

Rob Benz

Geplaatst door Rob Benz (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dockedmarc1 (0), 13 jaar geleden

hij zit als het goed is in de zijkant van je kop geschroefd, net bij de thermostaat. misschien zit de stekker niet goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.