Mercedes-Benz C Klasse 200: tikkend geluid in dashboard

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Beste mensen,

Sinds vorig jaar was er de eerste seconden na de strart van de auto een tikkend geluid te horen in het dashboard voor bij de uitgang van de kachel maar sinds vorige week komt er nog een harder tikkend geluid bij bovenop het dashboard en die gaat veel langer door tevens kan ik de stand van de climat control niet meer regelen, nu denk ik dat het de regelkleppen ofzo iets zijn van de climat control maar dat weet ik natuurlijk niet zeker. Kunnen jullie hier jullie ideeen over geven? En eventueel een oplossing hiervoor? Ik hoop van jullie te horen.


M.v.g
Albert

albert_26@live.nl

Geplaatst door albert_26@live.nl (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cor k (0), 9 jaar geleden

hoi,

klinkt inderdaad na een probleem met je stelmotoren van je kachelkleppen,,
kachel ff laten uitlezen ? scheelt je een hoop gis en zoek werk,,

succes ermee,

gr cor

albert_26@live.nl (0), 9 jaar geleden

Is inmiddels vervangen heb er 2 nieuwe motoren in gezet en 4 nieuwe kunstof heveltjes hierna was het probleem verholpen. Bedankt voor je reactie cor.

m.v.g
albert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.