Mercedes-Benz 300: toerenteller doet niet meer

Bouwjaar: 1990

hallo ik heb een 300td w124 gekocht maar de toerenteller doet het niet ik heb wel de zekering achter de accu na gekeken en vervangen maar helpte niets waar moet ik verder zoeken

tuncay

Geplaatst door tuncay (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

de_firma (0), 19 jaar geleden

heb je geen problemen met de dynamo, op de dynamo zit namelijk een zogenaamde "W" aansluiting waar het signaal vandaan komt.

tuncay (0), 19 jaar geleden

er zit een multisteker op de dynamo met 3 polige aan sluiting

Mercedes 200D (105), 19 jaar geleden

Hallo,
Sinds 3 dagen hapert mijn toerenteller ook maar ik heb een
200 d w124 met nieuwe type blok.
Bij het starten doet ie het niet (soms) en na een stukje rijden doet ie het weer, een klap op de dashboard helpt niet!
Kabeltje denk, vanaf de dynamo?

tuncay (0), 19 jaar geleden

kan het niet aan km teller unit liggen spoor breuk of zo welke kleur kabel is voor de toeren teller kan ik ook rechtstreeks kabel leggen vanaf de w aansluiting van de dynamo naar de km teller unit ??

tuncay (0), 19 jaar geleden

ja hoor ik heb de probleem al gevonden andere toerenteller unit opgezet en een kabel breuk gevonden aparte kabel opgezet vanaf de bdp sensor naar de unit en de toerenteller deed het weer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.