Mercedes-Benz Clk: trekhaak electrisch probleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

ik heb een 13polige stekkerset aangesloten bij de auto. maar nu komt het
we hebben de volgende storingen: hoofdsteunen gaan op en neer, radio gaat aan en uit, stuurwielbediening doet het niet meer, electrisch dak gaat niet meer open.
als we de kabelset afkoppelen, dan is alles weer normaal. we hebben ook al een andere kabelset gemonteerd. het blijft hetzelfde

autoservice yura

Geplaatst door autoservice yura (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

spanbandje (0) PRO, 16 jaar geleden

zo te zien zit er wat op de CAN bus aangesloten, want al deze functie`s reageren via de canbus, is er een orgineel trekhaakmodule bijgeplaatst of is het zo afgetakt bij de achterlichten???? ik denk dat er iets via de can bus niet goed gaat.
succes Marcel.

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

zat er 1rst een 7 polige op?

spanbandje (0) PRO, 16 jaar geleden

dat is vreemd, je sluit de +30 extra aan en het mistachterlicht en een extra massa misschien zit de +30 aangesloten op een van de nieuwe connector, krijg je alleen storing bij aansluiten van de aanhanger of gelijk dan heb je toch een draad verkeerd zitten denk ik, als je +30 op een uitgang zet kan de ahw stuurunit in de war raken, dit kan een canbus overload geven,
succes Marcel

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

effe bij dealer laten uitlezen en zonodig aangeven wat er bij is gekomen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.