Mercedes-Benz Clk: afslaan CLK 320

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 112.940 3.2 V6

Ik heb een CLK 320 V6, na ongeveer 15-20 minuten rijden of stationair draaien slaat hij af en slaat daarna niet meer aan, 10 minuten wachten en in een slag lopen
Uitgelezen geeft aan code P 0173
Inlaatspruitstuk pakking vervangen, brandstoffilter, als hij afgeslagen was stopt de brandstofpomp, doorverbonden zodat hij constant blijft lopen wel druk maar niet aanslaan
Iemand dit eerder mee gemaakt?

Hoor graag een oplossing.
T. vd Meer

tweesprong

Geplaatst door tweesprong (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

frans49 (0) PRO, 16 jaar geleden

krukassensor defekt .

arjankempeneers (0) PRO, 15 jaar geleden

Bij ons brengen ze ook precies dezelfde auto met dezelfde motor met het zelfde probleem. Was onderweg in Duitsland. Het begon op een helling, waarna de motor niet meer aan wou slaan. Na een dag weer hetzelfde probleem, auto opgesleept en bij een garage direct weer aanslaan. Een poosje laten draaien en weer stilvallen. Ik ben benieuwd wat hier uitkomt.

arjankempeneers (0) PRO, 15 jaar geleden

Weet je al wat meer tweesprong!

arjankempeneers (0) PRO, 15 jaar geleden

Vandaag gemeten met scope op krukassensor en bingo. Geen signaal meer. Ook met schroevendraaier op de sensor tikken gaf invloed op scopebeeld en viel daarna gelijk stil.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.