Mercedes-Benz Clk: wat is het beste Xenon kit voor clk 200 uit 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

wat is het beste Xenon kit voor clk 200 uit 2001
die ik er in kan bouwen

graag naam van de set en evt de prijs

bedankt alvast

vraagje

Geplaatst door vraagje (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

23 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

Pilot & camco zijn de betere merken. Prijzen gemiddeld 245,- een set. evt nodig een weerstandkabel kost 25,-

Gr. paul

arie549 (0) PRO, 15 jaar geleden

hier zijn al meerdere topics over geweest....probeer de zoekfunctie maar eens..

vraagje (0), 15 jaar geleden

mooi ik bedoel dan set die geen fout meldingen gaat geven in computer en dat die aan gaat geven dat lampen stuk zijn enz enz enz

vraagje (0), 15 jaar geleden

n@arie nou heb gedaan maar ik kan in zoek functie van mercedes weinug vinden en wat er in volks wagen wel kan of wat dan ook heb ik niks mee

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=vraagje]mooi ik bedoel dan set die geen fout meldingen gaat geven in computer[/quote]
Had ik rekening mee gehouden vandaar een weerstandkabel (plug & play systeem)

Gr. paul

arie549 (0) PRO, 15 jaar geleden

ik doelde meer op merk en prijs van de xenon herman..

een goedkope set hoeft niet altijd slechter te zijn(100,- of nog minder), in vorige topics over aftermarktet xenon wordt door sommigen beweerdt dat die hele zooi uit china komt...en er een merk naar wens op de doos geplakt wordt.

of het zo is, laten we in het midden....maar moet wel zeggen...de setjes b.v huismerk, pilot, siemens en hid...lijken verdomd veel op elkaar..

welke set het wordt, voor welke prijs mag je zelf uitmaken...de door paul aangehaalde weerstandkabel zul je in ieder geval nodig zijn om je boardcomputer te bedriegen i.v.m kapotte lamp melding.

vraagje (0), 15 jaar geleden

@ arie

waar zou jij voor gaan of zal je het helemaal niet aan halen

en gewoon zien orginele te kopen

mvg herman

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=vraagje]@ arie

waar zou jij voor gaan of zal je het helemaal niet aan halen

en gewoon zien orginele te kopen

mvg herman[/quote]
Wil je een storingsvrij setje (niet onbelangrijk gezien het boordnet) kies je voor één van de twee bovenstaande merken, aan jou de keus.

Gr. paul

arie549 (0) PRO, 15 jaar geleden

ik zelf heb een siemens set, tenmiste er staat siemens op de doos......of het echte siemens is laten we in het midden...deze voldoet prima..heb dit ook bij kennisen er in gebouwt en ook hier geen klachten.

ik heb er een half jaar geleden 125,- voor betaald, de setjes die ik nu aangeboden zie op b.v markplaats voor b.v rond de 75,- van een tictac merk, zien er identiek uit als mijn namaak siemens set, zelfs de stekker aansluitingen zijn identiek...het past dus ook allemaal op elkaar.

origineel is niet te betalen, en geeft waarschijlijk geen meer lichtopbrengt dan een aftermarket set.

ik kan voor jouw de keus niet maken herman, die zul je zelf moeten maken...misschien is het een tussen de oren kwestie, een goed en duur merk...dus een goede set.?

ik ben in ieder geval met de 'goedkope namaak' setjes meer dan tevreden...het lichtbeeld is prima, en een bak licht.
of pilot en camco identiek is...aan de 'goedkope'setjes...kan ik je niet vertellen...maar zoals ik al eerder zei...het lijkt verdomd identiek allemaal..

6000k is het mooist, wit licht met een ietsiepietsie blauw, ik zelf heb 8000k en vindt het iets te blauw.



huismerk koffie hoeft ook niet meteen slechter te smaken dan d.e koffie......hehehe

vraagje (0), 15 jaar geleden

ik was gisterne op de automaxx biddinghuizen daar
lag een set 85 euro maar voor mijn auto was die niet goed zeggen de heren... ik moest 249 euro betalen en dat was volgens mij een camco

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=arie549]huismerk koffie hoeft ook niet meteen slechter te smaken dan d.e koffie......hehehe[/quote]
Indien dit werkelijk zo was niet..... Niet het uiterlijk maar innerlijk maakt het verschil.

Goedkoop setje monteren in een voertuig zonder poespas (boordnet) zul je er waarschijnlijk ook niets van merken. Monteer dat zelfde maar is in een audi, bmw, mercedes ect ect........... en vertel dan eens jou ervaring en hoeveel lampjes je zag branden ?

Gr. paul

arie549 (0) PRO, 15 jaar geleden

paul,

de setjes zitten momenteel in een mercedes c klasse van 2002en een seat leon van 2006(nieuw type).......dit zijn setjes van siemens..maar dit schijnt de zelfde xenon te zijn dan tictac, philips, bosch, etc etc....kortom naam naar keuze op de doos..made in china.

tot op heden geen problemen ondervonden..zelfs niet in de leon met can-bus, er zijn geen weerstand kabels gebruikt..zo uit de doos gemonteerdt.

ik zeg ook niet dat het van camco en pilot het zelfde is, ik zeg alleen dat het er verdomd identiek uitziet en dat het allemaal domweg op elkaar past..de lampen van merk a, b of c passen zo op de starters van pilot...en anders om ook...stekkerverbindingen e.d zijn identiek..of het van binnen anders is? ik heb die dingen nog uit elkaar gehad..zou maar zo kunnen..maar zou ook identiek kunnen zijn.

mensen zijn nu eenmaal vatbaar voor een merk en dito prijs...want dan zit het immers wel goed....


herman mag zelf besluiten of hij gaat voor goedkoop en merkloos, of duur en een merk...goedkoop hoeft niet altijd per defenitie slecht te zijn, dat zal de tijd moeten leren..deze setjes branden in ieder geval allemaal nog naar volle tevredenheid en zonder storings en andere gekkigheden.

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=arie549]mensen zijn nu eenmaal vatbaar voor een merk en dito prijs...want dan zit het immers wel goed....[/quote]
Nogmaals alle waar is naar z'n geld.....

Het verschil: Kwaliteit / goedkoop (buget)

Metname hoogspanning t.b.v ballasten zijn dubbel afgeschermd en bieden zo ruim voldoende afscherming ter voorkoming van storingen in het motormanagement systeem. Diverse andere goedkope sets worden o.a. ook aangeboden en kunnen gaan storen op het motormanagement systeem, deze sets hebben ook een dermate hoge start stroom dat ze niet toepasbaar zijn in de moderne auto waar alle stromen / data / weerstanden exact berekend zijn.

Gr. paul

Treb (0), 15 jaar geleden

http://www.zhyichina.com/en/ProductShow....

Een voorbeeld van een slecht en goedkoop setje?

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Treb]http://www.zhyichina.com/en/ProductShow....

Een voorbeeld van een slecht en goedkoop setje?[/quote]
Eigenlijk wil je vertellen dat alle setjes xenon uit china komen [url=http://imageshack.us][img]http://img297.imageshack.us/img297/2254/...[/img][/url] Is algemeen bekent... Net als de mensen daar zitten er helaas goede en slechten tussen..... de europese opdrachtgever bepaald de kwaliteit, dat kan vele kanten op.

Gr. paul

arie549 (0) PRO, 15 jaar geleden

herman mag zelf de keus maken.....zoals ik al eerder aanhaalde..het ziet er verdomd identiek uit allemaal...en het past ook nog allemaal op elkaar..

de kans is dan ook heeeeeel groot dat de setjes allemaal van dezelfde band rollen....echter..de 1 krijgt merk a op de doos..de ander merk b...en weer een ander wordt merkloos afgeleverdt...

slechts 30 dollar, omgerekend ruim 19,- euro!!!!!!......laat het incl verschepen eens op 40 dollar komen als het hier is...wordt dus grofweg 200,- euro op een setje pilot verdient....en je betaalt alleen voor de merknaam pilot dus.

tenmiste, daar begint het wel erg op te lijken...

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=arie549]de kans is dan ook heeeeeel groot dat de setjes allemaal van dezelfde band rollen....echter..de 1 krijgt merk a op de doos..de ander merk b...en weer een ander wordt merkloos afgeleverdt[/quote]
Die kans schat ik heel klein. Als dat zo zou zijn waarom veroorzaakt het goedkope setje dan zoveel storing op het boordnet / motormanagement ? terwijl de wat duurdere setjes geen enkel probleem oplevert. Wat ik al eerder aangaf zit het grote verschil in de gebruikte componenten oa afscherming bekabeling / hoge start stroom juist deze twee zorgen voor storing op het boordnet.... Dat alle stekkers op elkaar passen is niks nieuws, is altijd al het geval geweest.

[quote=arie549]daar begint het wel erg op te lijken[/quote]
Tja!! De welbekende Kelly lijkt ook op een vrouw? Niets is minder waar.................... en zo wordt je bij het snotje genomen.

Gr. paul

Treb (0), 15 jaar geleden

Waarom twijfelen aan de integriteit van dit bedrijf? Even googlen en je stuit bijvoorbeeld al snel op: http://www.advantagewholesaler.com/hidco...
En wij blijven braaf 250 euro(!) betalen?
Laat u niet bij de neus nemen.

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Treb]En wij blijven braaf 250 euro(!) betalen?
Laat u niet bij de neus nemen.[/quote]
Laat u zeker niet bij de neus nemen, U gaat importeren daarvan krijg je nog een rekening (apart) thuis gestuurt. Het pakketje passeert namelijk de douane.

Gr. paul

Treb (0), 15 jaar geleden

Invoerechten zijn -als ik me niet vergis- 2,7%.
Wel moet er nog 19% BTW worden afgedragen.

arie549 (0) PRO, 15 jaar geleden

ellenlange discussie';s kunnen hierover gehouden worden...de een vindt dit, de ander dat.......ook speelt een tussen de oren kwestie mee...immers een goede merknaam....dus dat 'spul'is goed...


herman mag zelf de keus maken..

ik denk mijn eigen ding over dit soort xenon en dito merknamen..de 'namaak' siemens setjes branden vooralsnog naar volle tevreden ZONDER storings op het boordnet...

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=arie549]ellenlange discussie';s kunnen hierover gehouden worden[/quote]
Ik zwengel geen enkele discussie aan. In ieder topic wat relatief is aan xenon vertel ik telkens weer het zelfde..... gewoon zoals het is. Dat anderen daar anders over denken ligt misschien aan het feit dat men het niet begrijpt of het niet wil begrijpen of het verschil niet wil zien?. Wat mij altijd wel opvalt dat diegenen die een budget set hebben aangeschaft altijd zeggen ''dit is het beste van het beste, neusje van de zalm'' Wie zal zeggen ik heb een miskoop begaan ?

Gr. paul

moderator (0) PRO, 15 jaar geleden

Het lijkt ons dat de TS met al deze info nu wel uit de voeten kan.

Zoals Arie549 al eerder aangegeven heeft kunnen er met de zoekfunctie nog diverse andere topics over dit onderwerp gevonden worden met informatie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.