Mercedes-Benz 270: Trilling auto

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: cdi

Ik heb een lichte trilling in de auto tussen de 100 en 120km per uur. Stuur trilt niet en hij trilt in elke versnelling ook in de neutraal.
Geef ik gas van stilstand naar de 120 is er absoluut geen trilling te ervaren, maar als ik weer constant rijdt trilt hij weer.
Wielen zijn gebalanceerd en auto is uitgelijnd. Op de steekassen zit geen speling te voelen met de hand. Ik vermoed een tussenas lager van de cardan as. Iemand ervaring met dit probleem?

bmw325i

Geplaatst door bmw325i (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 270? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

is er geen bout van afgebroken of los bevestiging cardanas aan versnellingbal of aan de achter as differenseel(pont)

bmw325i (0), 14 jaar geleden

nee, daar heb ik al naar gekeken. Ik heb wel speling op de voorste stabilisatorstangentjes. Kan daar de trilling van komen?
De trilling is voelbaar bij +/- 110 km p/u. Als ik de auto op cruisecontrol zet, is het goed te vernemen wanneer de weg omhoog loopt want dan verdwijnt de trilling ook, omdat de auto dan moet trekken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 270 of stel zelf een nieuwe vraag.