Mercedes-Benz Sprinter: turbo fout melding

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

hoi

ik heb een sprinter 413cdi en de wagen rijd prima, maar hij gooit hem in zijn noodprogamma.
dus ik naar de meredes en die lezen hem uit en er komt uit dat het een turbo fout is. nu hebben ze alles rond de turbo na gemeten en zeggen dat daar niets aan markeert dus dat het dan aan de turbo moet liggen,
dus ik een andere turbo gehaald, nu valt hij nog steeds in zijn noodprogamma alleen nu minder vaak dan met de turbo die er eerst op zat. nu mijn vraag hoe komt dit ? de mercedes komt er ook niet uit.

gr chris

chris.greeve

Geplaatst door chris.greeve (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

vwfan (5) PRO, 16 jaar geleden

storingscodes??? is dit 1470 dan zou ik het ventiel vern. die de schoepenverstelling turbo aanstuurd deze zit schuin onder het luchtfilter er loopt een slangetje van de turbo naartoe.

Marcel6989 (0), 16 jaar geleden

Martijn draagt een goede oplossing (waarschijnlijk de juiste) aan. Mijn garage kon niets vinden na twee dagen meten en zoeken. Uiteindelijk via dit forum aan deze oplossing gekomen. Kosten: € 90 en een paar uurtjes werk.

vwfan (5) PRO, 16 jaar geleden

Als je de linker koplamp eruit haalt kun je er goed bij. ik doe het zelf altijd zonder iets weg te halen maar dan moet je het op gevoel doen.

Hoke (0), 16 jaar geleden

Ik denk zelf dat uw auto vacuum problemen heeft, dit geeft de computer niet. Dus vacuum meten

jeje (0) PRO, 16 jaar geleden

uitlaat verstopt kat
luchtfilter verstopt
draadbreuk drukregelventiel
slangetje vanaf drukregelventiel naar turbo lek
ristrictie boring inlaat verstopt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.