Mercedes-Benz Vito: UITLAATGAS STANK IN INTERIEUR.

Bouwjaar: 2002

BIJ DEZE VITO(V220 CDI) IS ER EEN UITLAATGASSTANK ONDER DE MOTORKAP EN OOK IN DE AUTO TIJDENS RIJDEN BIJ LAGERE SNELHEID. DE EGR-KLEP IS AL EEN KEER AFGESLOTEN, MAAR DAT HELPT NIETS. ALLES AL EENS BEKEKEN OP GASDICHTHEID UITLAAT, MAAR DAT LIJKT OP HET OOG WEL GOED. WIE KENT DIT PROBLEEM OF KOMT DIT MISSCHIEN WEL VAKER VOOR. TOT HORENS.

roelof10199

Geplaatst door roelof10199 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

garageburgwal (0) PRO, 18 jaar geleden

Bekijk je injectoren maar eens. Inlaatspruitstuk demonteren en deksel boven injectoren eraf. Gebeurt erg vaak dat er een dikke koek kool opzit door lekkage. Dit geeft deze stank(vorige week nog meegemaakt)

Indien dit het geval is dan hoor ik het wel en dan wens ik je VEEl succes

René

vito11834 (0), 18 jaar geleden

ik heb het zelfde gehad met mijn vito en inderdaad lekkage
de dealer had twee uur nodig om de aangekoekte troep weg te halen

gerard

garageburgwal (0) PRO, 18 jaar geleden

En...............?

jjbuis (0), 18 jaar geleden

heb ik al eens meegemaakt.
loszittende verstuiver.
nieuwe rekbouten en branderplaatjes.
als je de bouten er heel uit krijgt heb je mazzel, dan de verstuivers nog. in het ergste geval demonteerd de dealer de motor en daarna de cilinderkop.
wik je niet bang maken, maar veel succes(en geduld).

johan.o. (0), 18 jaar geleden

dit is zeker een los zitten de verstuiver komt veel voor.Is geen lekker werk heb er ook al diverse gehad bij ons op de zaak en alles kan zeer vast gaan zitten succes.

roelof10199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hello, de klus is geklaard, eerst een emmer vol kool weggehaald, en toen alle verstuivers er uit gehaald waarvan de 3e cilinder lekker vast zat, maar de klus is gelukt; iedereen bedankt. mzzzlle

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.