Mercedes-Benz 190: uitvallen knipperlichten, interval, alarmlichten

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo,

Ik heb een vervelend probleem met mijn Mercedes 190, met name als de auto koud is willen de knipperlichten het maar niet goed doen, ze beginnen te knipperen en dan houden ze er ineens mee op. Ik moet dan weer de schakelaar uitzetten en opnieuw aanzetten. Naarmate de auto warmer word gaat het iets beter, maar niet zoals het moet , ook dan vallen ze nog regelmatig uit.
Dit heb ik ook met de ruitenwisser, maar dan wel alleen maar in de interval stand, deze stopt dan regelmatig midden op de raam, blijft dan even staan en gaat dan vervolgens weer vanzelf verder, ook hier geld dat het soms een half uur goed gaat, en dan ineens weer hetzelfde probleem.
Ook de alarmlichten hebben dezelfde kuren, soms moet ik de schakelaar een aantal keren aan en uit zetten voordat ze het normaal doen.

Wat een verhaal zeg.
Maar weet iemand mij te vertellen wat het probleem zou kunnen zijn, en eventueel de oplossing voor mijn probleem.

Bij voorbaat dank.

Mvg.
Cor

Cor 49

Geplaatst door Cor 49 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Louis656 (0), 13 jaar geleden

Hallo Cor,

Ik heb het zelfde probleem gehad met mijn c 180,het probleem is een combi relais met het nummer (2018210047)je moet het relais er even uit halen de contactjes even schoonmaken en het relais goed vast klemmen als het terug doet.
het zit bij een c-klasse in de zekering kast onder de moterkap maar bij een 190 met je even kijken waar het zit.
( want als het goed is doet de achterruitverwarming het dan ook niet.)
het relais wordt gebruikt in de type's w201 (190) w202 (c-klasse) w124 (e-klasse) w126 ( oude s-klasse)

mvg, Louis

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.