Mercedes-Benz Vito: vacuumslangen Vito 112 cdi

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 112 cdi

Goede dag,
Heb verstuivers vervangen,maar vacuumslangen niet in goede volgorde gemonteerd
het gaat om aansluiting gasklep inlaatspruitstuk Egr klep
aansluiting en 2 sensoren tegen schutboard de slangen hebben Y en T stukken.
Wie heeft schema of aansluitvolgorde
Bvd peter

petervw

Geplaatst door petervw (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

Het slangetje op het inlaatspruitstuk zit op de turbodruksensor gemonteerd. Het slangetje van de EGR zit op de drukomvormer die daar vlak boven gemonteerd zit. Dat i- wat ik zo uit mn hoofd weet. Er loopt een vacuumleiding daarboven langs, maar dat is de voedig van alle vacuum geregelde systemen.

petervw (0) PRO, 13 jaar geleden

Ja de slang van drukomvormer naar egr heb ik goed zitten,eveneens de slangetje naar turbodruksensor, naar spruitstuk,maar daarnaast zit nog een sensor , daarboven lopen uiteraard de toevoer van het vacuumsysteem Y stuk naar drukomvormer en naar andere sensor

Maar de aasluiting vanuit gasklep( spruitstuk) naar druksensor heb ik met y stuk zitten!!! en deze van uit druksensor naar egr.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

Kan je misschien een foto plaatsen, want ik kan het me zo niet voor me halen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.