Mercedes-Benz Vito: strart slecht noodloop?

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.3 td

hallo,

mijn vito wil soms slecht starten lijkt wel of hij van tijd staat maar met een snufje remreiniger en plank gas starten loopt hij weer als een zonnetje .
is mij op gevallen dat wanneer het gloeilampje blijft branden het mis is vooral bij vochtig weer gebeurt nu steeds vaker .
maakt bij het starten dan ook een geluid dat het wel lijkt of de kleppen dwars door het blok springen maar zoals ik al zei als ie aan slaat loopt het als een zonnetje km stand 212000 km wie heeft een idee

groeten alex

ps degene die het goed heeft krijgt van mij een fles berenburg :p

alexvdmeulen

Geplaatst door alexvdmeulen (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

gloeibougie's testen en ook het gloeirelais zelf niet vergeten -gemakkelijk met amp.tang meting.
suc6

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik zou om te beginnen de injectors controleren op inwendige lekkage.

alexvdmeulen (0), 13 jaar geleden

vandaag totaal geen lasr gehad ??!!!! lampje van gloeien gaat netjes uit en dus geen probleem !!!! amp meten op relais zal ik eerst nog eens doen . heb niet het idee dat er lekkage aan de injectoren zijn loopt waneer hij in 1 keer start als een zonnetje en meteen op alle cilinders ook geen zwarte pluimen ... maar we sluiten niks uit . het is puur wanneer het lampje blijft branden dan weet ik dat hij niet start ja heel even en dan slaat hij af
zou het kunnen zijn dat dan de pomp niet open gaat???? alvast dedankt voor de reactie's

groeten alex

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.