Mercedes-Benz Vito: Uitlaatgeur

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 115CDI

wij hebben enkele maanden terug een vito F gekocht maar we ruiken altijd uitlaatgassen in de auto.
wat kan het probleem zijn?

deleenheir

Geplaatst door deleenheir (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Komt de lucht van voren (via ventilator) of van achteren?
Ruik je onder de motorkap ook die geur?

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

verstuivers afdichten

deleenheir (0), 13 jaar geleden

geur komt van voor en ook onder motorkap

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Haal dat deksel van de bovenkant van het blok en zie wat de gevolgen zijn. Om tot een goed resutaat te komen moet de verstuiverzitting bijgewerkt worden ,dat is niet iets om zelf te doen. Je kunt wel zelf de teer en zooi weg halen en de rest door een revisiebedrijf laten doen ,.die heeft vast zo'n set. Groeten.

deleenheir (0), 13 jaar geleden

sorry voor het late antwoord op mijn vraag,hebben nog maar twee weken onze vito terug na zeven weken in de garage te hebben gestaan.de leidingen van de injectoren waren gewoonweg kapot en verpulverd in het blok,of hoe dit mag noemen,de garagist kreeg ook een bout niet los en heeft een week bezig geweest om al het vuil weg te krijgen vermits het probleem geescaleerd was en de diesel er langs alle mogelijke kanten uitvloog,tot tegen het raam vanbinnen.niet normaal.hebben de retourleidingen en injectoren moeten vervangen.Nu is er geen geur meer en heeft nog nooit zo goed gereden,minder verbruik en zo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.