Mercedes-benz 670.3 2005: Vario 814 zonder fr computer

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: OM904LA.III/6, Motorinhoud (cc): 4300, Vermogen (kw): 100

Hoi,

Ik kocht op een veiling een Vario 814, maar helaas kwam deze zonder fr stuurkast/computer/ecu. Een vervangend onderdeel gekocht, geinstalleerd, maar dat werkte niet, dus de auto naar de MB truck garage. Maar, helaas kunnen die er ook niks mee. Alleen een nieuw onderdeel twv 4000 euro installeren. Dat is me veel te duur. Is zo'n fr ding echt niet nog een keer te programmeren? Ze kwamen bij andere garage nog met de optie om niet alleen fr computer te vervangen, maar ook de motor computer, sleutels en het slot met de startblokkering. Uiteraard moeten al die onderdelen dan van één en de zelfde auto komen. Iemand nog een betere oplossing?

Hartelijke groet,
Annemarie

Straatje om

Geplaatst door Straatje om (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vario? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1600) PRO, 4 jaar geleden

Werd bij de tekst in de omschrijving ook aangegeven dat deze componenten er niet bij zaten , als dit niet er bij stond , heb je recht op terug gave of tegemoed koming in de kosten , zo is het in ieder geval bij de BVA geregeld.

    Wel bij BVA gekocht, al paar keer contact over gehad, maar volgens hun had ik dat maar op de kijkdag moeten zien - Straatje om (0), 4 jaar geleden

kaleido 1 (1600) PRO, 4 jaar geleden

Inderdaad dan zit er niets anders op dan een complete set te vinden.

Jan227 (5) PRO, 4 jaar geleden

Hallo, stuur even een email naar ecuworkx@gmail.com . Mogelijk kunnen zij je verder helpen.

Groet Jan227

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vario of stel zelf een nieuwe vraag.