Mercedes-Benz Sl-Klasse: vario dak

Bouwjaar: 1993

Hallo heb problemen met een vario dak van een 300 sl. Dak gaat voor de helft dicht, gedeelte boven hoofd gaat dicht, achter blijft open. Uitgelezen en volgens computer urb regeleenheid foutief dus verwisseld met een andere, probleem blijft. Dakregeleenheid zelf ook verwisseld helpt ook niks. Abs sensor gemeten ook in orde, alleen blijft wel eens het abs lampje op het dashbord branden na 5 van 10 keer starten. Auto heeft winter stil gestaan met lege accu, na deze tijd problemen. Heeft iemand nog een idee, ik ben ermee aan. Met vr grt Hero.

hbr

Geplaatst door hbr PRO , lid sinds 19 jaar geleden

2 Reacties

izzi PRO, 17 jaar geleden

ergens een eindschakelaar defect denk ik ,je dak gaat in stappen dicht ,als er ergens een schakelaar niet de juiste positie zegt van het dak gaat deze ook niet meer verder open gaan of dicht.dus mss de schakelaar van je deksel waar de kap ingaat ofzo.

hbr PRO, 17 jaar geleden

Heb inmiddels vandaag probleem gevonden, was inderdaad eindschakelaartje van kap, werd net niet ver genoeg ingedrukt bij het omhoog zijn van de voorste kap, geleider versteld en klaar was het weer. Mb bedankt voor meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.